Heel Molenlanden bespaart energie!

Heel Molenlanden bespaart energie! Daar gaan we voor. De komende weken organiseert o.a. gemeente Molenlanden verschillende acties om Molenlanders te helpen energie te besparen en daarmee ook de energierekening te verlagen. Het gaat om de volgende vier acties:

    • Glasisolatieactie
    • Cadeaubonnen
    • Het Nieuwe Wonen
    • Zet ‘m op 60

Collectieve inkoopactie isolerend glas voor een lagere energierekening en een comfortabele woning

Enkel of oud dubbel glas isoleert slecht, waardoor warmte uit de woning ontsnapt. Isolerend glas biedt hiervoor de oplossing. Het huis voelt comfortabeler en het zorgt ervoor dat je minder hoeft te verwarmen. Zo kun je flink besparen op je energierekening!

Jouw voordeel van meedoen aan de collectieve glasisolatieactie:
• Voordelige prijs dankzij groepsvoordeel
• Duurzame investering in je woning en goed voor je portemonnee
• Altijd een offerte op maat

Kom naar de online informatieavond
Op 10 juni van 19:30 tot 20:30 ben je van harte welkom op de online informatieavond (webinar) waarin de glasisolatieactie stap voor stap wordt uitgelegd en de mogelijkheden voor subsidie toegelicht. Je kunt al je vragen stellen aan het Regionaal Energieloket, de installateur en de gemeente. Inschrijven gaat online of telefonisch.

Wil je direct aan de slag, dat kan!
• Schrijf je online in via de website.
• Een installateur komt bij je langs voor een woningopname, dat kan ook digitaal.
• Je ontvangt snel een persoonlijk advies.
• Akkoord met de offerte? Dan gaat de installateur aan de slag!

Meer informatie en aanmelden voor 10 juni of direct voor de actie:
• www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden onder de button ‘Isolatieglasactie Molenlanden’
• Regionaal Energieloket 088 – 525 4110 (lokaal tarief ma-vrij 09:00-17:30)

Aanmelden

Laatste mogelijkheid aanvraag gratis duurzame cadeaubon van €45,-!

Tot en met 31 juli 2021 kun je nog de gratis cadeaubon van € 45 aanvragen. Hiermee kun je handige kleine energiebesparende producten bestellen zoals gratis ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een tijdschakelklok. Je bespaart hiermee direct op je energierekening. 3500 woningeigenaren zijn je al voorgegaan! 

Heb je een koopwoning, woon je in de gemeente Molenlanden en heb je de bon nog niet eerder aangevraagd? Dan kan dit nog tot en met 31 juli 2021. Voor huurders start in het najaar een vergelijkbare actie.

Kijk voor meer informatie over de producten en het aanvragen van de cadeaubon op: www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden. 

Tip ook een ander over deze actie. Iedereen is gebaat bij energiebesparende maatregelen. Voor het klimaat, maar ook voor de eigen portemonnee.

Aanvragen cadeaubon

HET NIEUWE WONEN

Je wilt graag je huis verduurzamen, maar weet nog niet waar je moet beginnen of wat er bij jou in huis mogelijk is? Vraag dan een gratis adviesgesprek met een wooncoach van Het Nieuwe Wonen aan. Dit gesprek kan bij jou thuis (als de regels het toelaten), digitaal of telefonisch plaatsvinden. Samen bespreken jullie vrijblijvend de mogelijkheden om je huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Je ontvangt tips en adviezen over hoe je energie kunt besparen. Ook kan de wooncoach je informeren over isolatiemaatregelen en de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of warmtepompen. Je krijgt meteen een goed beeld van de maatregelen die je zou kunnen nemen en welke stappen er nodig zijn.

Het Nieuwe Wonen

Online Energiecafé ‘Hoe verlaag ik mijn energierekening?’ – 22 juni 2021

Op 22 juni organiseert de gemeente in samenwerking met Het Nieuwe Wonen opnieuw het Online Energiecafé  ‘Hoe verlaag ik mijn energierekening?’.

Je krijgt inzicht in je energierekening en je ontvangt praktische tips en adviezen hoe je snel, goedkoop en makkelijk je energierekening kunt verlagen. Een wooncoach laat ook voorbeelden van maatregelen zien en hoeveel je kunt besparen. Tijd: 22 juni van 19.30 – 20.30 uur.

Aanmelden kan via: www.hetnieuwewonen.nl/aanmelding. Enkele dagen voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvang je een link om het webinar te kunnen volgen. 

Aanmelden online energiecafé