Heel Molenlanden bespaart energie!

Heel Molenlanden bespaart energie! Daar gaan we voor. De komende weken organiseert o.a. gemeente Molenlanden verschillende acties om Molenlanders te helpen energie te besparen en daarmee ook de energierekening te verlagen. Het gaat om de volgende vier acties:

    • Glasisolatieactie
    • Cadeaubonnen
    • Het Nieuwe Wonen
    • Zet ‘m op 60

Overweegt u uw ramen te vervangen door isolerend glas?

Doe mee met de collectieve inkoopactie glasisolatie aangeboden door de gemeente Molenlanden! Inschrijving loopt t/m 15 juli 2021.

Enkel of oud dubbel glas isoleert slecht, waardoor warmte uit de woning ontsnapt. Het glas voelt koud aan in de winter en soms ontstaat er condens. Ook tocht het vaak bij de ramen door zogenaamde ‘koudeval’. Isolerend glas biedt hiervoor de oplossing. Het huis voelt comfortabeler en het zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Zo kunt u flink besparen op uw energierekening.

En wist u dat isolerend glas ook effectief is in de zomer? Het houdt de warmte buiten en zorgt dat het in huis koel blijft, wel zo prettig bij tropische temperaturen.

Meer comfort en direct besparen op uw energierekening door isolerend glas? 

De gemeente Molenlanden helpt u graag op weg. Samen met het Regionaal Energieloket organiseren we een collectieve inkoopactie voor HR++ glas voor u en uw buren. HR++ glas is een van de beste soorten isolerend glas die in de meeste gevallen in bestaande kozijnen past.

Uw voordeel
– Voordelige prijs dankzij groepsvoordeel
– Duurzame investering in uw woning en goed voor uw portemonnee
– Betrouwbare vakspecialist
– Altijd een offerte op maat

Schrijf u vrijblijvend in tot en met 15 juli 2021.

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de actie, de aanbieder en prijzen en hoe u zich kunt inschrijven.

Inschrijven

Laatste mogelijkheid aanvraag gratis duurzame cadeaubon van €45,-!

Tot en met 31 juli 2021 kun je nog de gratis cadeaubon van € 45 aanvragen. Hiermee kun je handige kleine energiebesparende producten bestellen zoals gratis ledlampen, radiatorfolie, maar ook tijdschakelklokken, bewegingsmelders, een pompschakelaar voor je vloerwarming of airco of een waterbesparende douchekop. Je bespaart hiermee direct op je energierekening. 3.500 woningeigenaren zijn je al voorgegaan! 

Als je de bon inwisselt, maak je tevens automatisch kans op een van de drie Waka Waka 10Watt Zonnepanelen! Handig voor op vakantie, onderweg of in de tuin. Hiermee ondersteunen we tevens de organisatie Waka Waka (www.waka-waka.com) en maken we schone elektriciteit toegankelijk voor families en mensen die dat hard nodig hebben.

Heb je een koopwoning, woon je in de gemeente Molenlanden en heb je de bon nog niet eerder aangevraagd? Dan kan dit nog tot en met 31 juli 2021. Voor huurders start in het najaar een vergelijkbare actie.

Kijk voor meer informatie over de producten en het aanvragen van de cadeaubon op: https://regionaalenergieloket.nl/molenlanden.  

Tip ook een ander over deze actie. Iedereen is gebaat bij energiebesparende maatregelen. Voor het klimaat, maar ook voor de eigen portemonnee.

Aanvragen cadeaubon

HET NIEUWE WONEN

Je wilt graag je huis verduurzamen, maar weet nog niet waar je moet beginnen of wat er bij jou in huis mogelijk is? Vraag dan een gratis adviesgesprek met een wooncoach van Het Nieuwe Wonen aan. Dit gesprek kan bij jou thuis (als de regels het toelaten), digitaal of telefonisch plaatsvinden. Samen bespreken jullie vrijblijvend de mogelijkheden om je huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Je ontvangt tips en adviezen over hoe je energie kunt besparen. Ook kan de wooncoach je informeren over isolatiemaatregelen en de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of warmtepompen. Je krijgt meteen een goed beeld van de maatregelen die je zou kunnen nemen en welke stappen er nodig zijn.

Aanmelden

Ontvang een gratis online stappenplan voor het verduurzamen van uw woning

Doe de online HuisScan van het Regionaal Energieloket. Ontvang een gratis stappenplan voor uw woning en situatie en zie hoe u kunt besparen op uw energierekening!

Met de gratis HuisScan ziet u in 2 minuten hoe uw woning ervoor staat op het gebied van energiezuinigheid en welke energiebesparende maatregelen interessant kunnen zijn. De resultaten kunt u opslaan, zodat u deze op elk gewenst moment weer kunt bekijken.

Doe de HuisScan op www.regionaalenergieloket.nl/molenlanden en zie hoe u uw woning in stappen kunt verduurzamen.