Thema:

Biodiversiteit: vergroenen en voedsel

Waar:

Kern: Arkel

Locatie: Schotdeuren 52 in Arkel

Wanneer:

Startdatum: 17 september 2022, 08:00

Einde:

Contactgegevens:

Naam: Wilma Abspoel en Kees Maase

Email: info@depuntarkel.nl

Telefoonnummer: 0183 - 563 002

KIES VOOR GEZOND, BIOLOGISCH EN LOKAAL ETEN

Kies jij ook al voor gezond, biologisch en zo veel mogelijk lokaal eten? Het is beter voor je gezondheid en beter voor de natuur en het klimaat.

De Voedsel coöperatie gezond en lokaal voedsel verzorgt wekelijks op bestelling een tas met verse biologische groente en/of fruit met leuke recepten erbij, vanaf € 9,00 per week. Genoeg voor 4 a 5 dagen.

Lokale producten o.a. fruit, sap en cider van Boomgaard Onderweg, kaas van biologisch-dynamische boerderij Noorderlicht, honing van de imker uit de streek. Verder het volledige assortiment van biologische groothandel Odin ( kruidenierswaren, groente, fruit, zuivel, vlees, vis)
Ook kan gekozen worden uit het volledige brood- en banket-assortiment van biologische bakkerij Verbeek.

Uiterlijk dinsdag wordt besteld via de mail van de Punt Arkel en de website van bezorgdienst Odin. Op donderdag kan alles (zonder bezorgkosten) opgehaald worden bij de Punt Arkel

Aanbieding voor Week van de Duurzaamheid voor nieuwe bestellingen: € 20,00 korting op de een bestelling via bezorgdienst Odin.
Ook is het mogelijk een abonnement te nemen op een biologische groente/fruittas van Odin.

Voor meer informatie kun je terecht bij Wilma Abspoel en Kees Maase, wereldwinkel de Punt aan de Schotdeuren 52 in Arkel.