Vanaf 17 september

REGENTONNEN VOOR HEEL MOLENLANDEN

Vanaf de eerste dag van de Week van de Duurzaamheid op zaterdag 17 september kunnen inwoners van Molenlanden tegen een sterk gereduceerd tarief een regenton bestellen. Er is speciaal voor deze actie een assortiment samengesteld waar uitgekozen kan worden. Om in aanmerking te komen voor deze actie kun je je inschrijven via een bestelformulier. Zaterdag 17 september om 9.00 uur vind je het bestelformulier op deze pagina. De actie stopt 24 september om 24.00 uur, aanmelden na dit tijdstip is dan niet meer mogelijk. 

Let wel: er is een beperkt aantal regentonnen beschikbaar, dus OP=OP. 

Na de inschrijving en betaling krijg je een automatisch bericht dat de aanmelding is ontvangen. Alleen op 29 oktober kan de regenton afgehaald worden op de door uw aangegeven gemeente werf.

Wist u dat… een sproeibeurt minstens 100 liter water per kwartier kost? Met een regenton vang je gratis regenwater op voor het sproeien van tuin en potplanten. Daardoor maak je minder gebruik van leidingwater waardoor er ook weer minder grondwater opgepompt hoeft te worden. Bijkomend voordeel: ook het riool wordt minder belast bij heftige buien, waardoor er minder overstromingen plaats vinden.